© Reve d'Amiens

Wij zijn lid van de  Nederlandse Vereniging voor de Epagneul bleu de Picardie, de Epagneul Picard en de Epagneul de Pont-Audemer, de NVEBPP.
Wij conformeren ons aan de richtlijnen zoals die door de NVEBPP is opgesteld.
Deze richtlijnen gaan over het welzijn en gezondheidsaspecten van de ouderhonden. 
Wij streven naar het fokken van gezonde honden waarvan zowel de uiterlijke kenmerken als het karakter binnen de rasstandaard passen.
 
De pups worden in onze woonkamer geboren, zodat zij aan alle huiselijke geuren en geluiden kunnen wennen. Wij vinden het van belang dat de pups tijdens de socialisatieperiode veel ervaringen op doen.
Wij laten laten de pups wennen aan een auto rit,  aan de riem lopen, contact met andere honden, misschien zelfs eerste  gehoorzaamheid training en natuurlijk krijgen zij ook een zindelijkheidstraining.
Wij proberen voordat de pups ons verlaten hen ook te laten wennen aan de bench, zodat de eerste nacht bij hun nieuwe baasjes rustig verloopt. 
Uiteraard krijgen de pups een Raad van Beheer (FCI) stamboom, zijn ze ingeënt, worden ze regelmatig ontwormd, groeien op in de woonkamer.
Wij gaan ervan uit dat als een puppy ons huis verlaat hij naar baasjes gaat die hem of haar een levenlang (!) een goed tehuis bieden.

Daarom vragen wij u als u ons mailt al gelijk iets te vertellen over uw gezinssituatie en of u van plan bent om bijvoorbeeld (jacht) trainingen te gaan volgen. 

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now